30 AASTAT JÄRJEPIDEVAT EESTIKEELSET FILMIHARIDUST

Käesolevasse albumisse on kogutud fotod, mis pärinevad filmikunsti õppekava vilistlastelt ja õppejõududelt ja on pildistatud tudengitega seotud sündmustel (sh tudengifilmi võtetel, kaitsmistel, väljasõitudel jne.) viimase kolmekümne aasta jooksul.

Albumis on pilte järgmistelt vilistlastelt ja õppejõududelt: Sten-Johan Lill, Tiina Andreas, Kristjan-Jaak Nuudi, Moonika Siimets, Tanno Mee, Margit Keerdo-Dawson ja Elen Lotman. Moonika Siimetsa võtete piltide autoriteks on Rivo Sarapik ja Viljar Sepp.

Kui keegi pildil olijatest märkab pildiallkirjades vigu aastaarvudes või nimedes, siis kindlasti kommenteerige — saame ära parandada. Pilte ootame alati juurde. Sel aastal kuulutasime välja videomaterjalide kogumise ja tekkis muljetavaldav videoarhiiv (arhiivi digitaliseeris ja sorteeris Oliver Päss), kuid fotosid kogume samuti. Nii et kui käesolevat arhiivi satub vaatama mõni endine õppejõud, kooli töötaja või tudeng, kellel on samuti ajaloo jaoks pilte jagada, palun saatke need elen@tlu.ee.

ELEN LOTMAN

Leia veel huvitavat lugemist

Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Sirp
Õpetajate leht
Täheke
Looming
Vikerkaar
Värske Rõhk
Müürileht

Leia veel huvitavat lugemist.